nieuws

Deen stopt met verkoop plofkip

Nieuws

Supermarkt Deen stopt met de verkoop van plofkip. Deen heeft deze maand al een groot deel van haar kip vervangen en zal de omschakeling naar kip met 1 Beter Leven ster in stappen realiseren met een uiterlijke termijn van 2014.

Deen stopt met verkoop plofkip

Wakker Dier gaat de komende weken minimaal 250 ‘jubel’-radiospotjes over deze doorbraak bij Deen uitzenden. Deze belofte deed Wakker Dier eerder om supermarkten te stimuleren snel om te schakelen. Deen heeft 63 winkels in Noord Holland, waaronder Amsterdam, en Flevoland en staat in de top 10 van grootste supermarkten in Nederland. Vorige week maakte Coop bekend dat ze de plofkip grotendeels gaan vervangen maar zij konden nog geen einddatum noemen waarop alle plofkip vervangen is.

Reageer op dit artikel