nieuws

NSM dag 1: replica Peperbus van rundvet (video)

Nieuws

ZWOLLE – De eerste dag van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) is van start gegaan. Veel belangstelling ging de eerste uren uit naar een replica van puur rundvet, gemaakt door de gepensioneerde slager Timans uit Sappemeer. Slager Timans maakt al sinds de eerste NSM – die dit jaar op 5 en 6 maart wordt gehouden in de IJsselhallen – schaalmodellen van vet. In een filmpje op RTV Oost geeft de slager tekst en uitleg over de Zwolse Peperbus. Later meer.

ZWOLLE – De eerste dag van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) is van start gegaan. Veel belangstelling ging de eerste uren uit naar een replica van puur rundvet, gemaakt door de gepensioneerde slager Timans uit Sappemeer. Slager Timans maakt al sinds de eerste NSM – die dit jaar op 5 en 6 maart wordt gehouden in de IJsselhallen – schaalmodellen van vet. In een filmpje op RTV Oost geeft de slager tekst en uitleg over de Zwolse Peperbus. Later meer.

 

Een uitgebreide voorbeschouwing op de NSM in Vleesmagazine van februari 2012. Een nabeschouwing in Vleesmagazine van maart 2012.

Lees ook:
Zwolse Peperbus van vet op NSM
Spanninga opent slagersmanifestatie
Verlenging inschrijven NSM

Vakwedstrijden op slagersmanifestatie
Animo voor Noordelijke Slagers Manifestatie

Nog plek op Noordelijke Slagers Manifestatie
Strijd om lekkerste barbecueworst tijdens NSM
Inschrijving NSM gestart
Noordelijke Slagers Manifestatie krijgt landelijke uitstraling
Inspiratietuin op slagersmanifestatie
 

Reageer op dit artikel