nieuws

Nieuwe generaties aan het roer bij Weidenaar

Nieuws

Zowel bij Vleesbedrijf Weidenaar als bij slagerij Weidenaar in Dokkum waait een nieuwe, frisse wind. Dick Janco heeft een jaar geleden de slagerij van zijn ouders in het centrum overgenomen. Neef Lieuwe staat vanaf 1 december aan het roer van het bekende vleesbedrijf dat worst en voorverpakt vlees voor de retail- en foodservicebranche produceert.

Nieuwe generaties aan het roer bij Weidenaar

Zowel bij Vleesbedrijf Weidenaar als bij slagerij Weidenaar in Dokkum waait een nieuwe, frisse wind. Dick Janco heeft een jaar geleden de slagerij van zijn ouders in het centrum overgenomen. Neef Lieuwe staat vanaf 1 december aan het roer van het bekende vleesbedrijf dat worst en voorverpakt vlees voor de retail- en foodservicebranche produceert.

Een uitgebreide reportage in Vleesmagazine van september 2011.

Reageer op dit artikel