nieuws

21 Bedrijven door naar tweede ronde Slagerij van het Jaar 2008

Nieuws

DOETINCHEM – Er gaan geen 16, maar 21 slagerijen door naar de tweede ronde van de Slagerij van het Jaar 2008. Omdat maar liefst 8 bedrijven ex aequo als veertiende zijn geëindigd, gaan niet de beoogde 16, maar 21 bedrijven door naar de volgende ronde.

DOETINCHEM – Er gaan geen 16, maar 21 slagerijen door naar de tweede ronde van de Slagerij van het Jaar 2008. Omdat maar liefst 8 bedrijven ex aequo als veertiende zijn geëindigd, gaan niet de beoogde 16, maar 21 bedrijven door naar de volgende ronde.

In totaal gaven 71 bedrijven zich op voor deze jaarlijkse competitie, georganiseerd door het vakblad Slagerswereld. Al deze bedrijven hebben bezoek gehad van mysterie shoppers van AQ Services uit Den Haag. Deze brachten onaangekondigd en anoniem een bezoek aan de 71 deelnemers.

De 21 genomineerden worden in de maanden november 2007 en januari 2008 bezocht door een vakkundige jury. Begin februari worden de acht finalisten bekend gemaakt. ‘Het totale deelnemersveld lag enorm dicht bij elkaar. De kwaliteit van alle bedrijven is van een erg hoog niveau’, aldus de organisatie.

Deelnemers tweede ronde Slagerij van het Jaar 2008

1

Reageer op dit artikel