nieuws

BNN zoekt talentvolle slagers

Nieuws

HILVERSUM – Omroep BNN start in januari 2011 met een nieuw programma waarin wordt gezocht naar de meest talentvolle jonge slager van Nederland.

HILVERSUM – Omroep BNN start in januari 2011 met een nieuw programma waarin wordt gezocht naar de meest talentvolle jonge slager van Nederland.

Het doel is om aan te tonen dat het nog niet zo slecht is gesteld met de jongeren en ze zeker vol passie zitten. In totaal maakt BNN vijf afleveringen. Na een screening zullen vijf talenten op televisie strijden om de titel.

Naast talentvolle slagers (16 tot 26 jaar), komen ook onder meer bakkers en kappers aan de beurt. De opnamen voor de slagers worden gehouden in december, de uitzending is in januari. Het programma-idee, ‘Young professional of the year’, is afkomstig uit Engeland. 

Aanmelden: stuur aanmeldformulier naar bnnthebest@bluecircle.tv
 

 

Reageer op dit artikel