nieuws

Paardenvlees Nederlandse slager oké (radio-interview)

Nieuws

HAARLEM – Wakker Dier publiceerde eerder dit jaar dat veel paardenvlees, dat verwerkt wordt in bijvoorbeeld frikadellen, hamburgers en kroketten, afkomstig is van ondervoede en mishandelde paarden uit Latijns Amerika. Maar hoe staat het met paardenvlees in de Nederlandse slagerij? Radio 1 ging op bezoek bij Peter Wisker in Haarlem.

Paardenvlees Nederlandse slager oké (radio-interview)

HAARLEM – Wakker Dier publiceerde eerder dit jaar dat veel paardenvlees, dat verwerkt wordt in bijvoorbeeld frikadellen, hamburgers en kroketten, afkomstig is van ondervoede en mishandelde paarden uit Latijns Amerika. Maar hoe staat het met paardenvlees in de Nederlandse slagerij? Radio 1 ging op bezoek bij Peter Wisker in Haarlem.


Bekijk de video in andere formaten.

Lees ook:
Paardenvlees in opspraak

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over paardenvlees

Reageer op dit artikel