nieuws

Slavaktoplein kloppend hart in Jaarbeurs

Nieuws

UTRECHT – Tijdens de Slavakto van 28 tot en met 30 september in Utrecht vormt het Slavaktoplein het kloppende hart van de beurs.

Slavaktoplein kloppend hart in Jaarbeurs

UTRECHT – Tijdens de Slavakto van 28 tot en met 30 september in Utrecht vormt het Slavaktoplein het kloppende hart van de beurs.

Voor slagerondernemers en hun medewerkers worden veel activiteiten georganiseerd. Tientallen meters toonbank zijn op het horecaplein gevuld met goudbekroningen, noviteiten en regionale specialiteiten, laat secretaris Ruud Bakker namens de organisatie weten. De presentatie van regionale specialiteiten is in handen van de WAS (Werkgroep Ambachtelijke Slagers) -vrouwen. Ook kan de bezoeker aan de sushibar aanschuiven.

Verder vormt het Slavaktoplein het decor voor diverse prijsuitreikingen. Hier maken vele (inter-)nationale prijswinnaars van de Slavakto vakwedstrijden, verkiezing ‘Slagerij van het Jaar’, Gouden Slagersring en de Young Butchers Competition hun opwachting.

Bij voorregistratie ontvangt men een toegangsbewijs in de week voorafgaand aan de beurs. Dit voorkomt onnodig wachten bij de entree. Ga naar www.slavakto.nl en meld u aan als bezoeker / member.

 

Reageer op dit artikel