nieuws

Francien Zeegers wint beursactie Slagerswereld.nl

Nieuws

AMSTERDAM – Francien Zeegers, werkzaam bij Gildeslager Metsemakers uit Herten, heeft twee kaarten voor Holiday on Ice gewonnen. Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV), die op 3 en 4 november werd gehouden, wist zij het beste in te schatten hoe snel het ijsblok in de stand van Slagerswereld.nl zou smelten.

Francien Zeegers wint beursactie Slagerswereld.nl

AMSTERDAM – Francien Zeegers, werkzaam bij Gildeslager Metsemakers uit Herten, heeft twee kaarten voor Holiday on Ice gewonnen. Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV), die op 3 en 4 november werd gehouden, wist zij het beste in te schatten hoe snel het ijsblok in de stand van Slagerswereld.nl zou smelten.

De beurs kende dit jaar als thema ‘Wintersfeer met Glamour’. In een sneeuwachtig decor met een berghut, dennenbomen en grote doeken met winterse sferen moesten de standhouders geïnspireerd raken, had beursorganisator Peter Laan van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) vooraf aangegeven.

Ook Reed Business had in de stand van Slagerswereld.nl ingespeeld op het thema. Deelnemers moesten raden in hoeveel uur het ijsblok (100 cm hoog, 50 cm breed, 25 cm dwarsdoorsnede) gesmolten zou zijn. Degene die er het dichtst bij in de buurt kwam, kon 2 kaartjes winnen voor Holiday on Ice.

Het juiste antwoord was: 56 uur en 5 minuten. Francien Zeegers van Gildeslager Metsemakers kwam met haar prognose van 58 uur aardig in de buurt. Totaal namen 120 beursbezoekers deel aan de actie. De antwoorden varieerden van 4 tot 355 uur.
 

Reageer op dit artikel