nieuws

Slagerswereld-columnist Jan Joosten actief voor bewindslieden

Nieuws

DEN HAAG – Onder anderen premier Balkenende at gisteren een hapje mee tijdens de traditionele parlementaire barbecue. Dit initiatief van de PVE werd andermaal druk bezocht door bewindslieden, kamerleden, journalisten en sectorvertegenwoordigers.

Slagerswereld-columnist Jan Joosten actief voor bewindslieden

DEN HAAG – Onder anderen premier Balkenende at gisteren een hapje mee tijdens de traditionele parlementaire barbecue. Dit initiatief van de PVE werd andermaal druk bezocht door bewindslieden, kamerleden, journalisten en sectorvertegenwoordigers.

Het was voor de 30ste maal dat de parlementaire bbq werd georganiseerd. Voor de vele aanwezige politici een even welkome als vertrouwde onderbreking van hun laatste debatten voor het zomerreces. De organisatie had dit jaar gezorgd voor (scharrel) varkensvlees met het Vlees-keurmerk PVE/IKB. Daarnaast werden gerechten met rund, kalf, lam en kip op de barbecue bereid.

 

Kok Huub Oudshoorn, dik bevriend met Gerda Verburg

 

Minister Plasterk en onze columnist Jan Joosten

 

 

Saté-sticks van Jan Joosten voor minister Verburg

 

 

Jan Joosten actief achter de barbecue voor ministers, staatssecretarissen en kamerleden

Tekst en foto’s: Harrie Leijten

 

Reageer op dit artikel