nieuws

Ambachtelijke slagersvrouwen bezoeken Bonfait en Raps

Nieuws

DENEKAMP – De werkgroep ambachtelijke slagersvrouwen WAS heeft twee praktijkbezoeken achter de rug. ‘Het doel van deze praktijkmiddagen, het uitwisselen van ervaringen en het opdoen van nieuwe ideeën is gehaald,’ aldus voorzitter Joke Sieverink.

Ambachtelijke slagersvrouwen bezoeken Bonfait en Raps

DENEKAMP – De werkgroep ambachtelijke slagersvrouwen WAS heeft twee praktijkbezoeken achter de rug. ‘Het doel van deze praktijkmiddagen, het uitwisselen van ervaringen en het opdoen van nieuwe ideeën is gehaald,’ aldus voorzitter Joke Sieverink.

Op maandag 3 maart gaf Frank van der Werf een kijkje in de keuken van Bonfait in Denekamp. Bonfait is een moderne onderneming die zich met succes toelegt op de productie en verkoop van gekoelde versproducten, soepen, maaltijden en maaltijdcomponenten. Van der Werf belichtte de praktische kanten van de productie en de dames maakten kennis met nieuwe recepten en producten van Bonfait die in het teken staan van het komende barbecueseizoen en het EK voetbal. Met een uitgebreid productenpakket onder de arm werd de middag afgesloten. Op uitnodiging van Ton ter Brugge bracht een deel van de werkgroep vervolgens nog een bezoek aan het open huis van Verscentrum ter Brugge in Borne.

Maandag 14 april toog een afvaardiging naar een barbecueworkshop bij Raps – bekend om de kruiden – in Best. Janko van Zon gaf zijn visie op het barbecueseizoen en op welke trends slager kunnen inzetten. Ook werden de slagersvrouwen aan het werk gezet en ontwikkelden ze barbecuerecepten.

 

Reageer op dit artikel