nieuws

SVO zoekt opvolger Keurslagerij Pluim en De Haas

Nieuws

SLAGERSWERELD – SVO organiseert opnieuw de verkiezing Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2007. Vorig jaar ging de titel naar Keurslagerij Pluim en De Haas uit Velp

SLAGERSWERELD – SVO organiseert opnieuw de verkiezing Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2007. Vorig jaar ging de titel naar Keurslagerij Pluim en De Haas uit Velp

Het opleiden van medewerkers vergt veel tijd en energie, maar betaalt zich dubbel en dwars terug in enthousiaste en betrokken collega’s. Deze inspanning mag best erkend worden vindt SVO. Een commissie beoordeelt de aanmeldingen en maakt een eerste selectie per sector (versspeciaalzaak, supermarkt en industrie). Per sector gaan er maximaal drie bedrijven door naar de volgende ronde.

Een jury bezoekt de bedrijven en er vinden interviews plaats met de praktijkopleider en de leerlinge (en). Uit deze groep bedrijven zal op 17 september per sector een winnaar en een overallwinnaar worden gekozen. Aanmelden kan via info@svo.nl. Inschrijven kan tot 3 juli.

Reageer op dit artikel