nieuws

Nice to Meat neemt Superslagerij Piet van den Berg over

Nieuws

SLAGERSWERELD – Het Amsterdamse bedrijf Nice to Meat, vleesleverancier van een groot aantal gerenommeerde horecaondernemingen, heeft de Zoetermeerse Superslagerij Piet van den Berg overgenomen.

SLAGERSWERELD – Het Amsterdamse bedrijf Nice to Meat, vleesleverancier van een groot aantal gerenommeerde horecaondernemingen, heeft de Zoetermeerse Superslagerij Piet van den Berg overgenomen.

De activiteiten en de filosofie van beide familiebedrijven sluiten volgens Mikel Pouw van Nice to Meat op elkaar aan. De overname vindt op 1 januari 2008 plaats, de groothandel wordt verplaatst van Zoetermeer naar Amsterdam. De medewerkers die actief zijn voor de horecaslagerij, inclusief Piet van den Berg zelf, gaan mee naar Amsterdam. De winkel in Zoetermeer wordt gesloten; voor deze medewerkers zal ander werk als passende oplossing worden geboden.

Dooradering
Nice to Meat staat bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardig vlees en vleeswaren aan horecaondernemers, waaronder ook bijvoorbeeld het exclusief door Nice to Meat geïmporteerde Wagyu vlees. Dit gourmetproduct, dat onder de labels Wagyu Nice to Meat Premium en Wagyu Nice to Meat Gold aan de top van de markt wordt geleverd, onderscheidt zich door superieure dooradering en smaak. Het Maas-, Rijn- en IJssel vlees van Piet van den Berg wordt opgenomen als een kwaliteitsmerk in het Nice to Meat Gold label assortiment.

Piet van den Berg staat in culinair Nederland bekend om z’n natuurlijke Maas-, Rijn- en IJssel rundvlees uit eigen mesterij. Het gaat dan om gerijpte en vetgemeste roodbonte koeien die worden geslacht als ze circa 3 jaar oud zijn. Het Vlees van Piet zoals het door de meeste topkoks wordt genoemd, staat synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. En dat is terug te vinden in de smaak.

Reageer op dit artikel