nieuws

Metamorfose Slagerij Plutostraat

Nieuws

SLAGERSWERELD – Slagerij Plutostraat in Volendam vierde vrijdag een heropening. Het interieur van de slagerij heeft na een grondige verbouwing een metamorfose ondergaan.

SLAGERSWERELD – Slagerij Plutostraat in Volendam vierde vrijdag een heropening. Het interieur van de slagerij heeft na een grondige verbouwing een metamorfose ondergaan.

‘In 1983 was de zaak voor het laatst onder handen genomen,’ laat Johan Keizer weten. Samen met zijn compagnon Jac Veerman heeft de slager de zaak in 2000 overgenomen. De twee vonden een verfrissing en betere uitstraling absoluut nodig. Het plafond is verlaagd, de toonbank opgeschoven en onder het hakblok bevindt zich nu een gekoelde werkruimte. Het zijn enkele van de veranderingen. Keizer:’Al met al een prettige verbetering. Tijdens de bouw zijn we doorgegaan met de verkoop in een noodwinkel naast de slagerij.’

In vijf weken tijd heeft Vema Koeltechniek B.V. ervoor gezorgd dat de slagerij de gewenste warmte uitstraalt. Vanwege de heropening mochten de klanten bij besteding vanaf 5 euro een draai geven aan het Rad van Fortuin, waar mooie prijzen mee gewonnen konden worden, waaronder een fiets.

Reageer op dit artikel