nieuws

KNS-congres bij Figi in Zeist

Nieuws

SLAGERSWERELD – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) houdt maandag 26 november in het congrescentrum Figi te Zeist haar jaarlijkse congres.

SLAGERSWERELD – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) houdt maandag 26 november in het congrescentrum Figi te Zeist haar jaarlijkse congres.

‘De wereld verandert, verandert u mee?’ is de titel van het congres.Voorafgaande aan de bijeenkomst wordt ’s middags de Algemene Ledenvergadering gehouden. Tussen de ledenvergadering en het congres kunnen de deelnemers gebruikmaken van een buffet dat door de KNS, in samenwerking met een aantal sponsoren, wordt verzorgd.

De KNS is dé belangenbehartiger voor werkgevers in het slagersbedrijf. De brancheorganisatie profileert zich daarmee als steunpunt voor ruim 2.200 leden, op nationaal en internationaal gebied in de vleessector. De aanvang van het congres is om 20.00 uur

Reageer op dit artikel