nieuws

Keurslagerij ’t Nieuwe Land werkt mee aan Dag van het Platteland

Nieuws

SLAGERSWERELD – Keurslagerij ’t Nieuwe Land in Nunspeet doet zaterdag 1 september mee aan De Dag van het Platteland. Ondernemer Cor Rebel doet dit samen met de lokale Welkoop-winkel.

SLAGERSWERELD – Keurslagerij ’t Nieuwe Land in Nunspeet doet zaterdag 1 september mee aan De Dag van het Platteland. Ondernemer Cor Rebel doet dit samen met de lokale Welkoop-winkel.

Cor Rebel: ‘Vanuit de Welkoop gaat een huifkar naar de kalverboerderij van Peters Farm. Op de terugweg komt de huifkar langs onze slagerij. Mensen kunnen in een kraampje voor onze winkel heerlijke kalfsgoulash proeven en ook kalfs paston provence, een soort filet american maar dan anders. Ook delen we recepten uit zodat mensen thuis aan de slag kunnen met kalfsvlees.

Kalfsvlees
Keurslagerij ’t Nieuwe Land verkoopt het hele jaar door vers kalfsvlees. ‘Loop mijn slagerij binnen op een gemiddelde donderdag en ik heb Italiaanse kalfsreepjes, kalfsschnitzels, kalfsentrecote, kalfsoesters, et cetera. Kalfsgehakt, kalfslever en kalfsschenkel gaat via de vriezer. Het is voor ons bedrijf een manier om ons te onderscheiden. Ik heb deze keurslagerij nu bijna twee jaar, we zitten schuin tegenover ‘Arie De Knaller’. Op prijs concurreer ik dus niet. Maar wel op kwaliteit. Naast ons kalfsvlees hebben we goed rundvlees van verbeterd roodbont. Alles komt van kleine leveranciers.’

Meer over de Dag van het Platteland.
De dag staat in het teken van ‘Ontdek je band met het Platteland.’

Reageer op dit artikel