nieuws

Keurslager Gijs Tange wint musicalbon

Nieuws

SLAGERSWERELD – Het was Keurslager Gijs Tange uit Culemborg die tijdens de Nationale Slagersvakwedstrijden (NSV) wist hoeveel snoepbiggetjes er in de glazen kubus bij de stand van Slagerswereld.nl zaten.

SLAGERSWERELD – Het was Keurslager Gijs Tange uit Culemborg die tijdens de Nationale Slagersvakwedstrijden (NSV) wist hoeveel snoepbiggetjes er in de glazen kubus bij de stand van Slagerswereld.nl zaten.

Tijdens de NSV presenteerde Reed Business vorige week het vernieuwde Slagerswereld.nl magazine per 14 december. Slagerswereld.nl magazine, Slagerswereld.nl online nieuwsbrief en de Slagerswereld.nl website worden per die datum een drie-eenheid. Meer hierover in Slagerswereld.nl magazine van 14 december.

Ter gelegenheid van de presentatie konden bezoekers tijdens de beurs bij de stand van Reed Business in de Amsterdamse Borchlandhal het aantal snoepbiggetjes in een glazen kubus raden. Keurslager Gijs Tange uit Culemborg had het bij het rechte eind met zijn geschatte aantal van 620. In totaal deden 172 beursbezoekers mee aan de strijd.

Tange ontvangt een musicalbon.

Reageer op dit artikel