nieuws

Jongeren werpen maden in vleesvitrine

Nieuws

SLAGERSWERELD – Drie jongeren hebben woensdagmiddag als grap maden in een vleesvitrine gegooid van een supermarkt. Het gaat om twee jongemannen uit Damwoude van 21 en 18 jaar en een 21-jarige inwoner van Broeksterwoude.

SLAGERSWERELD – Drie jongeren hebben woensdagmiddag als grap maden in een vleesvitrine gegooid van een supermarkt. Het gaat om twee jongemannen uit Damwoude van 21 en 18 jaar en een 21-jarige inwoner van Broeksterwoude.

Een klant meldde bij de slager dat er maden bij het vlees lagen. De winkelier ging op onderzoek uit en ontdekte 40 maden in het vleescompartiment.

Videobeelden
De winkelier raadpleegde zijn videobeelden van het gesloten winkelsysteem. Daarop was te zien dat drie jongens iets in het vleescompartiment gooiden. De ondernemer herkende de jongeren en schakelde de politie in. De verdachten zijn aan het bureau verhoord en verklaarden het uit baldadigheid na het vissen te hebben gedaan.

In verband met de onsmakelijke grap is er proces-verbaal opgemaakt. De drie verdachten zijn daarna weer vrijgelaten. De winkelier deed aangifte en het vlees is uit voorzorg weggegooid.

Reageer op dit artikel