nieuws

Inschrijven voor vakwedstrijden

Nieuws

SLAGERSWERELD – Er staan drie belangrijke vakwedstrijden voor de deur. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk.

SLAGERSWERELD – Er staan drie belangrijke vakwedstrijden voor de deur. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk.

Het gaat om Arnhem Rookworststad en de vakwedstrijden op de Nationale Slagersvakbeurs in Amsterdam. Voor beide wedstrijden kunt u zich nog inschrijven. Dit kan ook nog voor de Verkiezing Slagerij van het Jaar 2008. Geen vakwedstrijd, maar een wedstrijd waarbij het gehele ondernemerschap onder de loep wordt genomen.

– Voor Arnhem Rookworststad moet u contact opnemen met Tel. 026 – 44 36 615. Inschrijven kan tot 6 oktober (volgende week zaterdag).

– De Vakwedstrijden op de Nationale Slagersvakbeurs zijn op maandag 12 en dinsdag 13 november 2007 in de Borchlandhal in Amsterdam. Voor meer informatie over deze wedstrijden kunt u contact opnemen met: Peter Laan, tel. 020 – 68 82 224, mobiel 06 – 482 89 014 of surfen naar www.vas-zas.nl. De beurs is van 14 tot 22.00 uur geopend.

– Ook kunt u zich nog inschrijven voor de Slagerij van het Jaar. Dit is meer dan een vakwedstrijd. Hier wordt het gehele ondernemerschap beoordeeld. Neem voor deze wedstrijd contact op met Slagerswereld, Tel. 0314 – 349938. Of surf naar www.slagerijvanhetjaar.nl. Inschrijven is mogelijk via de website van Slagerswereld. Deze inschrijving sluit op 8 oktober.

Reageer op dit artikel