nieuws

Hoe vergaat het de ambachtelijke slager ?

Nieuws

SLAGERSWERELD – Welke kant gaat het op met de ambachtelijke slager ? Dit thema staat centraal op 1 en 2 oktober ’s avonds, wanneer het Vers Centrum in Almere haar najaarsbeurs houdt in Hofstee de Beesde in Bunnik.

SLAGERSWERELD – Welke kant gaat het op met de ambachtelijke slager ? Dit thema staat centraal op 1 en 2 oktober ’s avonds, wanneer het Vers Centrum in Almere haar najaarsbeurs houdt in Hofstee de Beesde in Bunnik.

Beide avonden is er van 20 uur tot 21 uur een forumdiscussie onder leiding van Oscar de Klijne. Diverse kopstukken uit de slagerswereld gaan met elkaar in gesprek, waaronder Fred Karremans voorzitter Worstmakersgilde, Rien Bezooijen voorzitter Gilde van Meesterslagers
en Margryt Keuning manager Marketing en Communicatie SVO groep. Weet u waar u over 5 jaar staat met uw zaak ? Verkopen we dan nog wel vlees ? Gaat u ’s avonds open ? Vragen waarop getracht wordt een antwoord te geven.

De openingstijden van de beurs zijn van 18.30 tot 22.20 uur. Zestig standhouders tonen de laatste nieuwtjes en Antonette van der Velde geeft tips voor een betere schotelpresentatie. Als afsluiting is er een Prijzen Festival. Iedere bezoekende klant maakt in verband met het 10-jarig jubileum kans op leuke prijzen.

Reageer op dit artikel