nieuws

Fresh Rotterdam zet speciale vleeswaren in de schijnwerpers

Nieuws

SLAGERSWERELD – Tijdens de vakbeurs Fresh Rotterdam (10-12 september, Ahoy Rotterdam) kunnen bezoekers een goed beeld vormen van alle noviteiten en innovaties op versgebied.

SLAGERSWERELD – Tijdens de vakbeurs Fresh Rotterdam (10-12 september, Ahoy Rotterdam) kunnen bezoekers een goed beeld vormen van alle noviteiten en innovaties op versgebied.

Op een centraal gelegen Innovatieplein worden zeer uiteenlopende noviteiten getoond, variërend van speciale vleeswaren tot tuinkruiden in microvorm en onbekende aziatische fruitsoorten. Of van nieuw gelanceerde versmerken tot nieuwe snackgroenten en biologisch gekweekte vis.

Duurzaamheid
De getoonde noviteiten spelen vaak in op duurzaamheid en convenience. Inmiddels zijn er meer dan 200 aangemeld. De beursorganisator beschouwt structurele aandacht voor vernieuwing als belangrijkste voorwaarde voor de versbranche om succesvol te zijn. Fresh Rotterdam nodigt versbedrijven uit om vlees-, agf-, vis-, brood- en zuivelnoviteiten aan te dragen voor (gratis) plaatsing op het Innovatieplein. Voorwaarde voor deelname is dat het versproduct maximaal één jaar geleden is geïntroduceerd.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun product middels een korte omschrijving via email (info@freshrotterdam.nl) voordragen voor deelname aan de versbeurs.

Reageer op dit artikel