nieuws

Food Experience met vlees, wild en gevogelte

Nieuws

SLAGERSWERELD – De Verenigde Bedrijven Food Center Amsterdam houdt voor het vierde achtereenvolgende jaar een Food Experience. Het evenement wordt gehouden op donderdag 1 november. Vlees en wild en gevogelte nemen een prominente rol in.

SLAGERSWERELD – De Verenigde Bedrijven Food Center Amsterdam houdt voor het vierde achtereenvolgende jaar een Food Experience. Het evenement wordt gehouden op donderdag 1 november. Vlees en wild en gevogelte nemen een prominente rol in.

De deelnemende bedrijven op het Food Center presenteren zich met een eigen thema. Thema’s gebaseerd op en met producten uit alle vijf werelddelen. Zij laten de bezoekers op een bijzondere manier kennis maken met de specialiteiten en producten uit verschillende landen uit alle werelddelen.

Detaillisten
Het Food Center Amsterdam is dé groothandelsmarkt in food van en voor de regio groot Amsterdam en de Randstad. Negentig groothandelsbedrijven voorzien in de behoefte aan levensmiddelen van detaillisten, horeca, zorginstellingen, cateraars en supermarkten. Vlees, wild en gevogelte, vis, aardappelen, groenten, fruit, algemene levensmiddelen en dranken uit binnen- en buitenland; het Food Center Amsterdam heeft een veelzijdig assortiment aan verse producten in Nederland.

De voorlopige 18 deelnemende bedrijven uit de verschillende deelmarkten zijn:
Vlees, kip en gevogelte: Pieter van Meel wild en gevogelte, Kemo vlees bv, Kouwenhoven vlees BV en Chateaubriand. AGF: Van der Mey Quality Fruits & Vegetables, Greenfresh, Jac van der Meij, Gebr. de Mooij Amsterdam, Amsterdamse fruithandel, Vroegop –Windig en A.C. Loogman & Zn, Dienstverlening: Profile tryecenter, Rabobank, Beheer FCA en Verenigde Bedrijven FCA. Algemene levensmiddelen; De Kweker, Sernay. Vis: Jan van As vishandel.

Reageer op dit artikel