nieuws

Finalisten Leerbedrijf van het Jaar bekend

Nieuws

SLAGERSWERELD – De SVO heeft de namen van de bedrijven bekendgemaakt die de finale hebben gehaald voor de prijs SVO-leerbedrijf van het jaar. De prijs gaat naar het bedrijf dat jongeren het beste opleidt en begeleidt.

SLAGERSWERELD – De SVO heeft de namen van de bedrijven bekendgemaakt die de finale hebben gehaald voor de prijs SVO-leerbedrijf van het jaar. De prijs gaat naar het bedrijf dat jongeren het beste opleidt en begeleidt.

Het SVO Kenniscentrum maakt op maandag 17 september in Restaurant Tanteloes in Rhenen bekend welk bedrijf zich het komende jaar SVO-leerbedrijf van het Jaar mag noemen. Ruim zestig slagerijen, supermarkten en industriële bedrijven schreven zich in voor de verkiezing.

Categoriën
In de categorie versdetailhandel zijn genomineerd Keurslagerij Albers uit Raalte en Slagerij Bles uit Wehl. Golff Heijmans uit Oudewater en MCD uit Woudrichem beconcurreren elkaar in de categorie supermarkt. In de voedselverwekende industire gaat het tussen Ekro uit Apeldoorn en Vleeswarenfabriek Henri van de Bilt uit Weurt. Al deze bedrijven maken kans op de overall prijs Leerbedrijf van het Jaar. Die prijs werd vorig jaar gewonnen door Keurslager De Haas uit Velp.

Reageer op dit artikel