nieuws

Exclusief vlees in MusaeGusto!

Nieuws

SLAGERSWERELD – Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

SLAGERSWERELD – Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

Van Melik du Chef gaat zich volledig toeleggen op de verkoop van exclusief vlees en vleeswaren. Op de charcuterie-afdeling wordt een keur aan regionale en internationale specialiteiten aangeboden; van hamsoorten tot worstsoorten en grillades.

Belegde broodjes
Een prominente plek is ook ingeruimd voor De Preuve Limburgwinkel, een Euregionale streekproductenwinkel met daarbinnen een ambachtelijke speltbakkerij en meer dan 500 streekproducten uit Nederlands Limburg, Belgisch Limburg en de regio Aken. Er worden tal van demonstraties, evenementen, proeverijen en rondleidingen verzorgd vanuit deze winkel. Bufkes, dat sinds 1995 ambachtelijke en Bourgondische producten levert, maakt ook onderdeel uit van het concept. In MosaeGusto! presenteert Bufkes in een traditioneel ambachtelijke omgeving warm en koud belegde broodjes en grillproducten.

Het totale vloeroppervlak van MosaeGusto! is 3500 m2. Adres: Gubbelstraat 14 Maastricht.

Reageer op dit artikel