nieuws

Een bakkie doen bij de slager

Nieuws

SLAGERSWERELD – Eigenlijk wilde hij een slagerij openen in zijn bedrijfspand op het industrieterrein. Maar daar kreeg Michel den Hartog geen vergunning voor. De gedreven slager zocht verder en vond een stek op de Markt in Etten-Leur. Mét een koffiecorner!

SLAGERSWERELD – Eigenlijk wilde hij een slagerij openen in zijn bedrijfspand op het industrieterrein. Maar daar kreeg Michel den Hartog geen vergunning voor. De gedreven slager zocht verder en vond een stek op de Markt in Etten-Leur. Mét een koffiecorner!

Begin dit jaar is Den Hartog in Etten-Leur een groothandel in ambachtelijk vlees begonnen. De slager, die alles zelf maakt, bezorgt het vlees aan instellingen en aan horeca.

Toch had de 41-jarige Den Hartog ook de drang om een winkel te beginnen. ‘En ik vond gelukkig een loeigroot pand waar voorheen een bakkerij in was gevestigd’, stelt de slager die vanaf 23 mei met het ambachtelijk bereide vlees, kaasverkoop én de koffiecorner het verschil wil maken op een plek waar hij een flinke toeloop verwacht. ‘Voor een kopje senseo en een koekje kunnen mensen hier terecht. Aan tafel hebben ze vanachter een glazen scheidingswand zicht op de werkzaamheden in de werkplaats. De eerste reacties zijn overwegend positief, er is behoefte aan.’

De slager heeft ook een bezorgdienst voor catering, broodjes en spareribs. Op 6 juni is Den Hartog op tv aan het werk te zien wanneer hij de barbecue in het SBS6-programma Hart in Actie verzorgt.

Reageer op dit artikel