nieuws

Dwangsom voor slager in Zeewolde

Nieuws

SLAGERSWERELD – Slager Orno Baars in het winkelcentrum van Zeewolde krijgt een dwangsom opgelegd van de gemeente na onenigheid over een reclamebord.

SLAGERSWERELD – Slager Orno Baars in het winkelcentrum van Zeewolde krijgt een dwangsom opgelegd van de gemeente na onenigheid over een reclamebord.

Volgens de gemeente zet de keurslager zijn bord met aanbiedingen te ver van zijn winkel, in het looppad van het winkelend publiek laat Omroep Flevoland weten. Baars is al twee keer gewaarschuwd, nu eist de gemeente Zeewolde 150 euro per overtreding.

Volgens de slager is de Kerkstraat breed genoeg en is zijn bord geen obstakel; het winkelend publiek heeft er volgens hem geen last van. Baars: ‘Dat ga ik niet betalen, ik ben het er helemaal niet mee eens. Bij terrassen mag het wél.’

Reageer op dit artikel