nieuws

Chateaubriand dingt mee naar hoofdprijs

Nieuws

SLAGERSWERELD – Chateaubriand uit Heemstede strijdt met vier andere speciaalzaken om de titel Beste Food specialiteitenwinkel van Nederland 2007-2008. De zaak is als enige slagerij doorgedrongen tot de finale.

SLAGERSWERELD – Chateaubriand uit Heemstede strijdt met vier andere speciaalzaken om de titel Beste Food specialiteitenwinkel van Nederland 2007-2008. De zaak is als enige slagerij doorgedrongen tot de finale.

De wedstrijd gaat uit van het Vakcentrum Kaas en Delicatessenwinkels Nederland. De overige finalisten zijn vier delicatessenzaken.

Jurering
Twee vakjury’s beoordeelden de winkels in de halve finale. De beste vijf uit de halve finales strijden nu om de hoogste eer. Zij worden opnieuw bezocht, nu door twee finalevakjury’s en een consumentenjury van zes mysteryshoppers. Het certificerings- en juryproces van de Nationale Competities neemt ongeveer driekwart jaar in beslag.

Uitslag en bekendmaking
De bekendmaking van de winnaars 2008 vindt plaats tijdens het Grote Kaas- en Delicatessen Branchefeest op dinsdag 13 november 2007 in Theater en Congrescentrum De Flint in Amersfoort.

Reageer op dit artikel