nieuws

Alternatieve beschuit met muisjes van vlees

Nieuws

SLAGERSWERELD – Keurslager Ruud van Schaik uit Huizen vierde de geboorte van zijn zoon met een variant op de bekende ‘beschuit met muisjes’. Hij maakte een halfom hamburger met een plakje spek en een toefje blauwe muisjes.

SLAGERSWERELD – Keurslager Ruud van Schaik uit Huizen vierde de geboorte van zijn zoon met een variant op de bekende ‘beschuit met muisjes’. Hij maakte een halfom hamburger met een plakje spek en een toefje blauwe muisjes.

‘Wij hebben een buurtslagerij in Huizen. Klanten leven met dit soort gebeurtenissen enorm mee. We hebben heel veel leuke reacties gehad. Cadeautjes gekregen en zo voort,’ zo vertelt de trotse vader en ondernemer Ruud van Schaik. ‘Ik had wel negen maanden de tijd om iets te bedenken, toch was het een spontane actie. Ik hing slingers op in de slagerij en bedacht toen dit product.’

Prikkelen

De eerste twee weken van augustus verkocht Van Schaik de alternatieve beschuit met muisjes. ‘We hebben er zo’n 400 van verkocht. De burgers wogen een onsje en de prijs bedroeg € 1,00.’ Hij vervolgt: ‘Zo werkt het toch in een slagerij als de onze. We bedenken telkens iets nieuws om onze klanten te blijven prikkelen. Ons bedrijf heeft toch al een goede binding met de klant, maar door de geboorte van Thijs zijn we daar ons weer heel erg van bewust.’

Reageer op dit artikel