nieuws

Ekro is beste leerbedrijf

Nieuws

APELDOORN Ekro is het beste leerbedrijf voor personeel in de vleesindustrie. Dat heeft SVO bekendgemaakt.

Ekro is beste leerbedrijf

APELDOORN Ekro is het beste leerbedrijf voor personeel in de vleesindustrie. Dat heeft SVO bekendgemaakt.

De Apeldoornse kalfsvleesverwerker werd uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘Beste SVO-leerbedrijf van het Jaar 2007’. Het bedrijf kreeg de titel dankzij de centrale en unieke plaats die het opleiden van medewerkers in het bedrijfsbeleid inneemt.

Tijd
De praktijkopleiders van dit winnende bedrijf maken veel tijd en ruimte vrij voor medewerkers om lessen te volgen, doen handelingen voor en geven goede voorlichting over nieuwe werkzaamheden, aldus SVO.

Werksfeer
De jury was onder de indruk van de betrokkenheid van de praktijkopleiders. Het bedrijf biedt veel opleidingsmogelijkheden waardoor medewerkers de kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarnaast is er een prettige werksfeer en goede arbeidsomstandigheden.

 ‘Bovendien is de term ´een leven lang leren´ onderdeel van het bedrijfsbeleid en een must binnen Ekro’, aldus de jury.

Johan Noltes (rechts) reikt prijs uit

Lees ook:
SVO-nominatie Van de Bilt en Ekro (16 juli 2007)
Ekro is Smaakmaker van 2007 (19 februari 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Ekro
Alle berichten over SVO

Reageer op dit artikel