nieuws

Ruig vestigt aandacht op wild

Nieuws

AMSTERDAM – Wildproducent Ruig Wild en Gevogelte opende dinsdagochtend de tweede dag van horecabeurs Horecava op opvallende wijze. Jachthonden en jachthoornblazers begeleidde karren met wild naar de HorecavArena waar ree werd bereid.

Ruig vestigt aandacht op wild

AMSTERDAM – Wildproducent Ruig Wild en Gevogelte opende dinsdagochtend de tweede dag van horecabeurs Horecava op opvallende wijze. Jachthonden en jachthoornblazers  begeleidde karren met wild naar de HorecavArena waar ree werd bereid.

Tijdens een demonstratie bereidde Ruig met medewerking van het Koksgilde en ROC-studenten ree. Wildproducent Ruig uit Oostzaan wilde met de demonstratie hoe eenvoudig de bereiding is en tegelijkertijd hoe groot de mogelijkheden.

Lees ook:
Ruig: ‘Niet alleen wild met de kerst’ (14 december 2006)

Of kijk voor meer nieuws over wild onder:
Nieuws per sector / wild & exoten

Reageer op dit artikel