Nieuwe website van Degens, leverancier van kruiden en specerijen

attachment-001_rb-image-1672268

Degens, leverancier van kruiden en specerijen voor versproducten, opent begin september 2015 een nieuwe website op www.degens.eu. Degens wil de ambachtelijke versspecialist actief ondersteunen in de concurrentie met de supermarkten.

De nieuwe site is een interactieve ontmoetingsplaats waar elke slager, visboer, groenteman en traiteur terecht kan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het Degens-assortiment.

Nieuwe, heldere indeling

De site heeft aparte ingangen voor informatie over respectievelijk vlees, vis, groenten en delicatessen. Met voor elke groep een overzicht met foto's en beschrijving van alle producten (alleen al voor vlees zo'n 250 verschillende kruiden, sauzen en marinades), recepten, tips van retail- en marketingspecialisten en leerzame ervaringen van mensen uit de praktijk.

Receptendatabase

Een continu groeiende database met recepten helpt de versspecialist steeds iets nieuws te brengen voor de kritische consument. De lijst is doorzoekbaar per hoofdingrediënt en per eetmoment (BBQ, seizoen, speciale feestdagen) en alle recepten zijn makkelijk te schalen voor verschillende hoeveelheden.

Praktische informatie

De verswinkelier krijgt regelmatig lastige vragen over ingrediënten. Wat zit er precies in? Welke allergenen bevat het product? Is het glutenvrij? PS Foodservice geeft gedetailleerde informatie over elk Degens-product. En natuurlijk is er ook een overzicht van alle grossiers die het Degens-assortiment voeren, én van het complete Degens-team.

Alleen voor vakmensen?

Het is duidelijk: de nieuwe Degens-site is een walhalla voor ambachtelijke versspecialisten in vers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun klanten te verrassen. Maar omdat geen inlog nodig is, kan de Degens-site ook voor consumenten een schatkamer van inspiratie en recepten zijn.

Lees ook
De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. De slager kan hier als ambachtelijk specialist z’n meest veelzijdige voordeel mee doen. Hij kan inspireren, vertellen over de herkomst en niet alleen de beste kip, maar ook ongelofelijk veel lekkere gerechten en maaltijden neerzetten. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun...

Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Onderzoek Consumentenbond | Kruidenmixen bevatten weinig kruiden

Zakjes en potjes kruidenmix bevatten weinig en kruiden en specerijen en juist veel goedkope opvullende ingrediënten zoals zout, (paneer)meel, suiker of groentepoeder. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.

Epos ondersteunt snelgroeiende boerderijwinkel Puur Brabant

Epos ondersteunt snelgroeiende boerderijwinkel Puur Brabant

Puur Brabant in het Brabantse Nijnsel is wat je noemt een succesformule. Feitelijk is het een complete boerderij-supermarkt en specialist in streekproducten. Het bedrijf werkt principieel zo gluten- en allergenenvrij mogelijk.