Marhaba Halal vlees bij Jumbo

13 augustus 2012 Edwin Rensen

VEGHEL -Jumbo Supermarkten is in veertig van haar winkels gestart met een vers vlees assortiment van Marhaba Halal Food. Jumbo wil hiermee de moslimconsumenten beter van dienst zijn.

VEGHEL -Jumbo Supermarkten is in veertig van haar winkels gestart met een vers vlees assortiment van Marhaba Halal Food. Jumbo wil hiermee de moslimconsumenten beter van dienst zijn.

Steeds meer Nederlandse supermarkten beginnen handen en voeten te geven aan een halal-assortiment, om de sterk groeiende groep moslims in ons land te kunnen bedienen. Dat het niet gemakkelijk is om dit goed te doen blijkt uit verschillende discussies rondom aangeboden ‘halal’ producten. Marhaba Halal Food uit Amersfoort wil hier een einde aan maken en komt met het eerste A-merk in Halal producten.

Het assortiment bestaat uit een range halal kip-, rund- en lamsproducten, zoals kipfilet, kippenpoten, runderlappen, rundergehakt, lamsbiefstuk, lamsshoarma en lamsmerguez. De eerste 40 winkels die maandag met het halal vers vlees assortiment zijn liggen in gebieden waar over het algemeen veel moslims wonen.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?