Makkelijker variëren met nieuwe sauzen van Verstegen

kip-ketjap-ovenschaaltje

Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen lanceert een reeks nieuwe sauzen die de mogelijkheid biedt om gemakkelijk nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door de saus te wisselen.

Verstegen komt met een serie nieuwe Oosterse smaken en nieuwe snijdbare sauzen voor aantrekkelijke gemaksgerechten. De Oosterse keuken staat bekend om de combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen zijn eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, hapjes en stoofschotels te maken. Deze Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme als koude consumptie. De sauzen zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten. 

Snijdbare sauzen 

Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Deze sauzen zijn gemakkelijk te portioneren en te gebruiken bij later op te warmen gerechten. 

Verstegen Pure 

De sauzen met het Verstegen Pure label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Hiermee sluiten de sauzen naadloos aan op de trend van de bewuste consument en de nieuwe voedselwetgeving.  

Meer informatie is te vinden op www.verstegen.eu.

Lees ook
Sausbijbel van Julius Jaspers

Sausbijbel van Julius Jaspers

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.

De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

De belangstelling voor kwaliteitskip groeit

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. De slager kan hier als ambachtelijk specialist z’n meest veelzijdige voordeel mee doen. Hij kan inspireren, vertellen over de herkomst en niet alleen de beste kip, maar ook ongelofelijk veel lekkere gerechten en maaltijden neerzetten. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun...

Verstegen's Marianne van Keep ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’

Verstegen's Marianne van Keep ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’

Marianne van Keep, Chief Sustainability Officer bij Verstegen Spices & Sauces, kreeg 11 november de titel ‘MVO Manager van het jaar 2020/21’ toegekend tijdens het Nationaal Sustainability Congres in Hilversum.