KNS organiseert webinar over bedrijfsopvolging

Slager_unsplash

Foto: Unsplash

Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert op woensdag 16 februari een online webinar over het thema Bedrijfsopvolging. De avond concentreert zich op de juridische aspecten rondom dit thema.

“Er komt een dag dat je besluit om de slagerij te verkopen of om de deuren te sluiten”, schrijft KNS op de website. “Bij een overgang of staking van jouw bedrijf komt veel kijken. Het advies is dan ook om tijdig te starten met de voorbereidingen. Denk hierbij aan emotionele, bedrijfseconomische, fiscale maar zeker ook juridische gevolgen. Onze jurist Petra Westerhout gaat hierover deze avond in gesprek met bedrijfsadviseur Maikel Nicolai.”

Tijdens het webinar beantwoordt Westerhout de meest gestelde vragen rondom bedrijfsopvolging. Ook geeft ze tips en advies aan slagers.

Slagers kunnen zich voor dit webinar inschrijven via de website van KNS.

Dossiers
Lees ook
Vleesbranche in de media – Week 20

Vleesbranche in de media – Week 20

Een video over een dierenarts in een groot slachthuis, een dichtende poelier en zelfgekweekt bizonvlees in België. Wat kwam er deze week over de vleesbranche voorbij in andere media?

Webshop verplicht

Webshop verplicht

Wat zegt ze nu? ‘Webshop verplicht’? Wie denkt ze wel dat ze is, ik heb het al druk genoeg, hoor ik je denken. Toch ben ik van mening dat in de tijd waarin we ons bevinden, je als ondernemer serieus na moet denken over een webshop naast je winkel. Een webshop gaat verder dan online vindbaarheid.

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC brengt een universele flowpacking-oplossing op de markt. De W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder vlees en vleesproducten.