KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Kerstcampagne kns 2021

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Vanwege de aanhoudende coronapandemie is het ook dit jaar belangrijk om de drukte te spreiden, zodat iedereen veilig zijn of haar boodschappen kan doen. KNS geeft verschillende tips hoe slagers de drukte kunnen spreiden. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van bestellingen in bloktijden, een pickup point buiten de deur of ruimere openingstijden.

Ook de communicatie naar de klant is belangrijk. Informeer je klanten tijdig over het reilen en zeilen in de winkel tijdens de kerst. Bijvoorbeeld door een kerstfolder en/of bestellijst. Communiceer hierover in de winkel en online. En vermeld in de bestelbevestiging nog een keer de regels die je hanteert (wanneer ophalen, welke tijd, betaling, kom alleen etc).

Naast tips heeft KNS ook materiaal beschikbaar, zoals posters en beeld voor social media voor de communicatie naar de klant. 

Ga voor meer tips en het communicatiemateriaal naar de website van KNS.

Dossiers
Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...