KNS geeft tips voor de feestdagen

Feestdagen Slager_Slavakto 2018

Foto: Redactie Vleesmagazine

De feestdagen komen er weer aan. Voor de slager een drukke tijd! Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt hierbij en geeft tips.

1. Kijk naar je pand
Om nieuwe klanten te bereiken is de uitstraling van je pand belangrijk. De beslissing om naar binnen te gaan maken veel klanten op basis van hoe de winkel eruit ziet. 

2. Ken je klant
Weet wie je klant is, zodat je hier op in kunt spelen. Kijk bijvoorbeeld wat je vorig jaar tijdens de feestdagen hebt verkocht.

3. Online 
Zorg dat je online zichtbaar bent. Controleer of je webshop up-to-date is en plaats regelmatig berichten op social media.

Lees meer over deze en andere tips op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Dossiers
Lees ook
‘Steeds meer vraag naar dry-aged halal vlees’

‘Steeds meer vraag naar dry-aged halal vlees’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Berkay Çapaci van Slagerij NES.

‘Bij onze slagerij doen we alles zelf’

‘Bij onze slagerij doen we alles zelf’

Nina Markus (22) had net een baan in een hotel, toen corona toesloeg. Ze wilde niet thuiszitten en ging aan de slag bij het familiebedrijf, Slagerij van Meurs in Reeuwijk. Dat beviel zo goed, dat ze is gebleven. Ze is nu bezig met de opleiding Slager van SVO vakopleiding food.

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”