KNS geeft tips voor de feestdagen

Feestdagen Slager_Slavakto 2018

Foto: Redactie Vleesmagazine

De feestdagen komen er weer aan. Voor de slager een drukke tijd! Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt hierbij en geeft tips.

1. Kijk naar je pand
Om nieuwe klanten te bereiken is de uitstraling van je pand belangrijk. De beslissing om naar binnen te gaan maken veel klanten op basis van hoe de winkel eruit ziet. 

2. Ken je klant
Weet wie je klant is, zodat je hier op in kunt spelen. Kijk bijvoorbeeld wat je vorig jaar tijdens de feestdagen hebt verkocht.

3. Online 
Zorg dat je online zichtbaar bent. Controleer of je webshop up-to-date is en plaats regelmatig berichten op social media.

Lees meer over deze en andere tips op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Dossiers
Lees ook
Amerikaanse sferen bij Diemense slagerij Piepenbrock

Amerikaanse sferen bij Diemense slagerij Piepenbrock

Noodgedwongen ging slager Fred Piepenbrock er met zijn verbouwde winkel honderd vierkante meter op achteruit. De Amerikaanse uitstraling wilde hij koste wat kost behouden. Al komt vrijwel al het vlees van dichtbij. “Hollands rund is net zo lekker als Amerikaans.”

Fuet met hazelnoot

Fuet met hazelnoot

Fuet is het Spaanse woord voor lange dunne droge worst. Traditiegetrouw is de smaak een beetje zoet en ook een beetje pikant. Maar eigenlijk kan je er veel kanten mee op.

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Wil je eens echt goed uitpakken met een lekker stuk barbecuevlees? Ga dan voor picanha. Dit stuk vlees is het driehoekige staartstuk van een rund. Doordat dit deel van de koe weinig beweging krijgt, is het vlees botermals.