KNS geeft tips voor de feestdagen

Feestdagen Slager_Slavakto 2018

Foto: Redactie Vleesmagazine

De feestdagen komen er weer aan. Voor de slager een drukke tijd! Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt hierbij en geeft tips.

1. Kijk naar je pand
Om nieuwe klanten te bereiken is de uitstraling van je pand belangrijk. De beslissing om naar binnen te gaan maken veel klanten op basis van hoe de winkel eruit ziet. 

2. Ken je klant
Weet wie je klant is, zodat je hier op in kunt spelen. Kijk bijvoorbeeld wat je vorig jaar tijdens de feestdagen hebt verkocht.

3. Online 
Zorg dat je online zichtbaar bent. Controleer of je webshop up-to-date is en plaats regelmatig berichten op social media.

Lees meer over deze en andere tips op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Dossiers
Lees ook
Keurslager van Leeuwen krijgt predicaat Hofleverancier

Keurslager van Leeuwen krijgt predicaat Hofleverancier

Dit jaar bestaat Keurslager van Leeuwen 100 jaar. Dit bijzondere jubileum is nu nog mooier geworden nu de slagerij het predicaat Hofleverancier mag voeren. Commissaris van de Koning, Jaap Smit, overhandigde het predicaat op 25 november aan slager Paul van Leeuwen, de derde generatie van de slagersfamilie.

Fuet van geitenvlees

Fuet van geitenvlees

Geitenvlees is duurzaam en lekker, maar onder consumenten nog weinig bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vindt worstmaker en vakdocent Ronnie Poeste. Hij gebruikt het geitenvlees voor een heerlijke fuet.

Sociale media campagne Werken in de Slagerij gestart

Sociale media campagne Werken in de Slagerij gestart

Deze week startte de langdurige campagne Werken in de Slagerij op de sociale media. Het doel is om door middel van video’s en verhalen van slagers jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor het slagersvak.