KLM schrapt vlees van menu

maaltijd vlucht

KLM schrapt vlees van het menu van de toeristenklasse tijdens vluchten. Dit laat de luchtvaartmaatschappij weten aan De Telegraaf.

De maatregel is niet in het kader van bezuinigingen, maar is onderdeel van het thema verduurzamen binnen de maatschappij.

In de toeristenklasse wordt momenteel bij vluchten binnen Europa al geen vlees meer aangeboden; de komende jaren volgen de overige toeristenvluchten. In de business en premium comfort class blijven vlees en vis voorlopig nog wel op het menu staan.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het minderen van vlees is vanwege de milieu-en gezondheidsaspecten een hot topic Je hebt groepen die helemaal geen vlees eten zoals de vegetariërs en de veganisten, groepen die minder vlees eten namelijk flexitariërs maar ook nog steeds de echte vleeseters. Vanuit Wageningen University & Research (WUR) zijn er laatst twee studies verschenen waarin het...

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos van Dirk-Jan Verdonk omschrijft de geschiedenis van vegetariërs en veganisten in Nederland. Hoe ontstond het vegetarisme en veganisme en hoe verliep de ontwikkeling?

Future Food Group lanceert vernieuwde biologische vleesvervangers

Future Food Group lanceert vernieuwde biologische vleesvervangers

Future Food Group start met het merk The Veggie Lovers voor hun biologische vleesvervangende producten. Tijdens Biofach van 26 tot 29 juli worden de vernieuwde producten van Future Food Group onder het merk geïntroduceerd.