Klanten stemmen gretig op Sterdeelnemers

SlagerMetSter-109A

De competitie Slager met Ster leeft onder de deelnemers en onder hun klanten. Dagelijks brengen gemiddeld negen tot tien klanten per dag hun stem uit op hun eigen slager, waarbij ze ook een beoordeling afgeven over de kwaliteit van het bedrijf.

De klantenenquête oftewel –stemming is een vast onderdeel van de verkiezing Slager met Ster. Voor het slagen van de enquête moeten tenminste honderd klanten schriftelijk een beoordeling geven over de slagerij. Deze beoordeling bestaat uit open en gesloten vragen, waarbij vooral de gesloten vragen zwaar meewegen. De open vragen geven de slager meer informatie over hoe de klant over hen denkt.

Top10

Uit de stemming tot 10 september (bij het ter perse gaan van Vleesmagazine), blijkt dat ruim vijftig procent van de stemmen bij de top tien terecht is gekomen. In willekeurige volgorde gaat het om de volgende bedrijven:

 
  • Beverdam Keurslager                     Rijssen
  • Keurslager Wim Koelewijn            Huizen
  • Keurslagerij Arie Arisse                  Beesd
  • Keurslagerij Vlogman                     Vorden
  • Keurslagerij Gleis                            Aalten
  • Keurslager Rexwinkel                    Borculo
  • Slagerij Aad van Eijk                      Voorschoten
  • Slagerij Pinckaers                           Maastricht
  • Slagerij Dennis van de Ven           Schijndel
  • Vleeshandel Kusters bv                 Margraten

Lees meer over de klantenenquête in Vleesmagazine nummer 9, die 18 september verschijnt.

Lees ook
Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het minderen van vlees is vanwege de milieu-en gezondheidsaspecten een hot topic Je hebt groepen die helemaal geen vlees eten zoals de vegetariërs en de veganisten, groepen die minder vlees eten namelijk flexitariërs maar ook nog steeds de echte vleeseters. Vanuit Wageningen University & Research (WUR) zijn er laatst twee studies verschenen waarin het...

Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Wetenschappers hebben microplastics aangetroffen in vlees, bloed en melk van Nederlandse koeien en varkens. Bijna 80 procent van de geteste vlees- en zuivelproducten bevatte microplastics. Dat blijkt uit een steekproef van de Vrije Universiteit Amsterdam in opdracht van de Plastic Soup Foundation.

Consumenten kopen minder vlees bij combinatie prijsverhoging en informatie over milieuschade

Consumenten kopen minder vlees bij combinatie prijsverhoging en informatie over milieuschade

Consumenten kopen 36 procent minder vlees in de supermarkt als zowel de prijzen worden verhoogd en ze meer informatie krijgen over de milieuschade door vleesproductie. Dit moet wel in combinatie gebeuren, melden het RIVM en de Vrije Universiteit.