Kips' leverpastei product van het jaar

attachment-001_food-image-VLS11731I01

ALMELO - Kips' Leverpastei is uitgeroepen tot 'Product van het Jaar 2010' in de categorie Vleeswaren.

ALMELO - Kips’ Leverpastei is uitgeroepen tot ‘Product van het Jaar 2010’ in de categorie Vleeswaren.

Het product werd door een vakjury geselecteerd om deel te nemen aan de verkiezing. Naast de vakjury heeft ook de consument een stem gehad door middel van een grootschalig onderzoek onder 10.000 consumenten.

Het onderzoek is uitgevoerd door Dedicated Research in de periode van 27 november tot en met 16 december 2009.

Winnende producten mogen een jaar lang het logo gebruiken van Product van het Jaar.
Op 22 januari 2010 vindt de officiële prijsuitreiking plaats.

Met de leverpastei in duoverpakking (2 x 100 gram) richt Kips’ zich primair op huishoudens met (jonge) kinderen. Deze groep is een belangrijke koper van leverpastei in blik.
 

Lees ook:
Zwanenberg komt met snelweg-worst (3 december 2009)
Nominatie Kleintje Kips’ voor Kids (5 november 2009)
Anuga: Vion en Zwanenberg in zee met Meatless (foto's) (13 oktober 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Zwanenberg
Alle berichten over Awards

 

Lees ook
Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Microplastics aangetroffen in vlees en zuivel

Wetenschappers hebben microplastics aangetroffen in vlees, bloed en melk van Nederlandse koeien en varkens. Bijna 80 procent van de geteste vlees- en zuivelproducten bevatte microplastics. Dat blijkt uit een steekproef van de Vrije Universiteit Amsterdam in opdracht van de Plastic Soup Foundation.

Consumenten kopen minder vlees bij combinatie prijsverhoging en informatie over milieuschade

Consumenten kopen minder vlees bij combinatie prijsverhoging en informatie over milieuschade

Consumenten kopen 36 procent minder vlees in de supermarkt als zowel de prijzen worden verhoogd en ze meer informatie krijgen over de milieuschade door vleesproductie. Dit moet wel in combinatie gebeuren, melden het RIVM en de Vrije Universiteit.

RIVM: Verlaten ouderlijk huis beïnvloedt vleesconsumptie jongvolwassen

RIVM: Verlaten ouderlijk huis beïnvloedt vleesconsumptie jongvolwassen

Het RIVM publiceert een nieuw onderzoek naar de vleesconsumptie onder jongvolwassenen (18-35 jaar). Vooral het verlaten van het ouderlijk huis en samenwonen met huisgenoten heeft invloed op de vleesconsumptie.