Keurslager Kamerling opent vernieuwde winkel

Kamerling

Keurslager Kamerling in Bodegraven heeft gisteravond in besloten kring de vernieuwde winkel geopend. Hierbij sneed Mischa, derde generatie Kamerling, het lint met het slagersmes door. Vandaag kunnen klanten de opgeknapte winkel voor het eerst bewonderen.

Eigenaren Jetze en Gea, hun zoons Mischa en Stan en het hele team van Keurslagerij Kamerling hebben de afgelopen week hard gewerkt om de winkel grote opknapbeurt te geven. ‘Na een kleine week hard werken, slopen, bouwen en herinrichten zijn we ontzettend trots op het resultaat! Bloed, zweet, tranen en doorwerken tot in de late uurtjes hebben ervoor gezorgd dat we vandaag om 8.00 uur onze deuren weer konden openen voor onze klanten’, aldus de slager. ‘Bijzonder trots zijn we op ons team en op alle betrokken partijen die zich de hele week met volle overgave hebben ingezet om dit mooie resultaat te realiseren.’

De familie hebben samen met hun winkelteam de plannen voor de verbouwing bedacht en uitgevoerd. ‘In deze al bizarre maar vooral spannende tijd hebben wij toch besloten om onze verbouwplannen door te zetten. Stilstand is achteruitgang en met deze vernieuwing is de winkel zeker klaar voor de toekomst!’, vertellen ze aan Kijk op Bodegraven Reeuwijk. Er is ruimte gemaakt voor een nieuw vleeswarenmeubel. Daarnaast is hun broodjes-/maaltijdencorner vergroot, zodat klanten nog efficiënter en beter kunnen worden bediend.

Beleving

Ook is er meer beleving. Klanten krijgen een nog beter beeld van waar het vlees vandaan komt. De regionale sferen komen terug in de nieuwe visualisaties. De slagerij verkoopt Aerlande Rundvlees uit het Groene Hart. Het nieuwe vleeswarenmeubel biedt meer ruimte voor de presentatie van de huisgemaakte vleeswaren en worstsoorten.

Sinds 1957

Keurslager Kamerling werd in 1957 gestart door Sief en Gre Kamerling. Sinds 1995 is zoon Jetze eigenaar, maar nog steeds is Sief regelmatig in de winkel te vinden. Jetze heeft drie zoons. Jordy Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt al meer dan tien jaar bij Keurslager Loek van Vliet in Alphen aan den Rijn. Mischa Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt van jongs af aan in de Keurslagerij in Bodegraven. Hij assisteert zijn vader op veel gebieden. Stan Kamerling, de jongste van de drie, werkt parttime in Bodegraven en bij Keurslager Opstal in Pijnacker. ‘Met drie zoons, die allemaal passie voor het vak hebben, zien wij ons bedrijf nog vele jaren bestaan.’

 
Dossiers
Lees ook
Blijven gaan

Blijven gaan

"Mensen zijn thuis uitgebreider gaan koken omdat ze niet uit eten kunnen”, vertelt Jessica Hoevenaars van Slagerij Dennis van de Ven (Schijndel) in het openingsinterview van deze editie. Ik herken mezelf.

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Acht familieleden werken efficiënt samen in het familiebedrijf Koops koeltechnisch buro Midden Nederland. “Onze gezamenlijke passie voor techniek maakt heel veel mogelijk.”

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Heel blij was Jeroen Keirsgieter toen hij de slagerij van zijn werkgever kon overnemen. Helaas daalde het aantal klanten door de afwezigheid van andere versspecialisten en een slecht parkeerbeleid. Hij besloot zijn bedrijf te verhuizen Zwanenberg, een dorp zonder slager. “Dat was een prachtige kans. Het pand was volledig casco. Daardoor kon ik helemaal...