Keurslager Kamerling opent vernieuwde winkel

Kamerling

Keurslager Kamerling in Bodegraven heeft gisteravond in besloten kring de vernieuwde winkel geopend. Hierbij sneed Mischa, derde generatie Kamerling, het lint met het slagersmes door. Vandaag kunnen klanten de opgeknapte winkel voor het eerst bewonderen.

Eigenaren Jetze en Gea, hun zoons Mischa en Stan en het hele team van Keurslagerij Kamerling hebben de afgelopen week hard gewerkt om de winkel grote opknapbeurt te geven. ‘Na een kleine week hard werken, slopen, bouwen en herinrichten zijn we ontzettend trots op het resultaat! Bloed, zweet, tranen en doorwerken tot in de late uurtjes hebben ervoor gezorgd dat we vandaag om 8.00 uur onze deuren weer konden openen voor onze klanten’, aldus de slager. ‘Bijzonder trots zijn we op ons team en op alle betrokken partijen die zich de hele week met volle overgave hebben ingezet om dit mooie resultaat te realiseren.’

De familie hebben samen met hun winkelteam de plannen voor de verbouwing bedacht en uitgevoerd. ‘In deze al bizarre maar vooral spannende tijd hebben wij toch besloten om onze verbouwplannen door te zetten. Stilstand is achteruitgang en met deze vernieuwing is de winkel zeker klaar voor de toekomst!’, vertellen ze aan Kijk op Bodegraven Reeuwijk. Er is ruimte gemaakt voor een nieuw vleeswarenmeubel. Daarnaast is hun broodjes-/maaltijdencorner vergroot, zodat klanten nog efficiënter en beter kunnen worden bediend.

Beleving

Ook is er meer beleving. Klanten krijgen een nog beter beeld van waar het vlees vandaan komt. De regionale sferen komen terug in de nieuwe visualisaties. De slagerij verkoopt Aerlande Rundvlees uit het Groene Hart. Het nieuwe vleeswarenmeubel biedt meer ruimte voor de presentatie van de huisgemaakte vleeswaren en worstsoorten.

Sinds 1957

Keurslager Kamerling werd in 1957 gestart door Sief en Gre Kamerling. Sinds 1995 is zoon Jetze eigenaar, maar nog steeds is Sief regelmatig in de winkel te vinden. Jetze heeft drie zoons. Jordy Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt al meer dan tien jaar bij Keurslager Loek van Vliet in Alphen aan den Rijn. Mischa Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt van jongs af aan in de Keurslagerij in Bodegraven. Hij assisteert zijn vader op veel gebieden. Stan Kamerling, de jongste van de drie, werkt parttime in Bodegraven en bij Keurslager Opstal in Pijnacker. ‘Met drie zoons, die allemaal passie voor het vak hebben, zien wij ons bedrijf nog vele jaren bestaan.’

 
Dossiers
Lees ook
Slager Björn van Koppen uit Naaldwijk blijft vernieuwen

Slager Björn van Koppen uit Naaldwijk blijft vernieuwen

Ondernemer Björn van Koppen is een markante verschijning. Kale kop, baard en armen vol tatoeages. De liefde voor het vak spat ervanaf. Dat vak omvat tegenwoordig steeds meer. “Je moet overal een beetje verstand van hebben: vlees, omgaan met klanten, managen en marketing. Je kunt nergens een onvoldoende voor scoren.” Door te investeren in automatisering...

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe klanten ook ná corona blijven terugkomen?

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe klanten ook ná corona blijven terugkomen?

Veel slagers doen goede zaken tijdens de coronacrisis, dankzij de komst van nieuwe klanten. Hoe zorg je ervoor dat die klanten ook na corona terugkomen? Ga met hen in gesprek, zegt Jessica Hoevenaars van Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel. Hoevenaars weet waar ze over praat: vorig jaar werd zij benoemd tot branche erkende meesterverkoper.

Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Sinds de heropening van de horeca na de harde lockdown hebben restaurants last van een tekort aan vlees. Horecaslager Nice to Meat moet noodgedwongen een derde van de 1200 klanten een alternatief aanbieden.