Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager Van Linschoten_foto Naomi Heidinga_4

Foto: Naomi Heidinga

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt de slagersformule het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Consumenten bepalen de winnaars bij ABN Amro Retailer of the Year. Voor deze editie beoordeelden consumenten meer dan 500 retailers op onder andere prijs, assortiment, service en koopgemak. Consumenten konden stemmen op zowel web- als fysieke winkels. Bij de laatste is de prijs nog steeds de doorslaggevende factor bij consumenten, gevolgd door assortiment en deskundigheid.

Retailer of the year

In totaal kwamen er meer dan 300.000 stemmen binnen wat leidde tot 86 genomineerden verspreid over verschillende categorieën. Een van die categorieën is Eten en Drinken. Hier zijn Keurslager, Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos genomineerd. De winnaar van deze categorie maakt kans op de overall prijs.

Dinsdag 6 september  vindt de prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van de bank. Dan worden alle categorie winnaars en overall winnaars Retailer of the Year, Beste winkelketen en webshop award bekendgemaakt.

Keurslager

De bekende slagersfornule Keurslager startte in 1946 en vierde afgelopen jaar het 75-jarig bestaan. Inmiddels zijn zo'n 350 keurslagers aangesloten bij deze formule waar ambacht, vakmanschap en kwaliteit.centraal staan. 

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Beter goed gejat...

Beter goed gejat...

Het belang van een goed recept kennen we allemaal. Zo ook mijn grootvader Ed Nozeman, 100 jaar geleden al. Ik heb een oud receptenboekje van hem geërfd, waarin hij met potlood zijn waardevolste recepten heeft opgeschreven.

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.