Keurslager en ’t Stoepje genomineerd voor Foodservice Award 2022

Food Service Award 2022

De genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. Er zijn twintig genomineerden verspreid over negen categorieën. ’t Stoepje is genomineerd in de categorie Marktkramen, de Keurslager in de categorie Speciaalzaken.

Het is de vierde keer dat Q&A samen met de Horecava de Foodservice Awards organiseert. Er zijn negen categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging. Naast de categoriewinnaars, wint de onderneming met het hoogste cijfer de overall titel.

Foodservice Award 2022

Er werden meer dan 21.000 stemmen uitgebracht. Bij bezorgplatforms/thuis eten categorieën waren bestelgemak, kwaliteit en prijs belangrijk. En bij de fysieke foodservice bedrijven waren vooral kwaliteit, prijs en assortiment belangrijk.

De prijsuitreiking moest plaatsvinden tijdens de horecava. Nu deze vakbeurs voor de horeca niet doorgaat, zoekt de organisatie naar een alternatief. De vorm is nog niet bekend, de datum wel. 10 maart weten we wie de winnaars zijn.

Genomineerden

Hieronder een overzicht van alle genomineerden.

Fastservice:
Domino’s Pizza
McDonald’s 

Klassieke Horeca – Out of Home
Brownies&Downies
La Place

Leisure
Efteling
Landal Greenparks

Marktkramen
De Kaaskoning
‘t Stoepje 

Snackbars
FEBO
Kwalitaria

Speciaalzaken
De Keurslager
Zuivelhoeve

Thuis eten
Allerhande Box
Hello Fresh
Vegan Masters 

To Go
Ah to Go
La Place
Starbucks
Subway 

Warme maaltijdbezorging
Domino’s Pizza
Kwalitaria

Dossiers
Lees ook
Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Grote toename bezorgformules voor maaltijden en boodschappen in Food500

Grote toename bezorgformules voor maaltijden en boodschappen in Food500

In de Food500 van Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is een explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden te zien. Het FSIN verwacht dat de markt voor maaltijdbezorging nog blijft toenemen en tussen nu en 2030 verdubbelt.

Tips & tricks voor maaltijden

Tips & tricks voor maaltijden

Maaltijden aanbieden kan big business zijn volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan, mits je het goed aanpakt. Dus (ook) voldoende groente, persoonlijk advies, misschien een bezorgservice én een poké bowl in je toonbank. “Met alleen een klassieke hutspot kom je niet meer weg.”