Ishida Europe groeit door

attachment-001_food-image-1460482

Ishida Europe heeft meerdere verkoop- en servicemedewerkers aangetrokken, en daarnaast ook in een nieuwe demonstratieruimte voor klanten geïnvesteerd.

Het bedrijf meldt dat het momenteel een sterke vraag ervaart naar hun voltallige productassortiment, dat naast multiheadwegers en controlewegers ook traysealers, x-ray inspectiesystemen, sealtesters en bagmakers voor snacks omvat. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar één enkele leverancier voor het ontwerpen en installeren van complete verpakkingslijnen. Om gerichte ondersteuning voor alle productreeksen te kunnen bieden heeft Ishida specifiek voor het aanbod van wegers en inspectiesystemen twee nieuwe managers aangesteld, respectievelijk Rob Bonsma en Joey Faes. Daarnaast heeft het bedrijf een aparte OEM-manager, Arno Wördemann, die verantwoordelijk is voor de coördinatie met externe machineleveranciers als onderdeel van Ishida's maatwerkdiensten op het gebied van verpakkingslijnen.


De projectmanagers van het bedrijf staan multinationale klanten tot dienst met het verstrekken van lokaalspecifieke ondersteuning in de Benelux-regio, terwijl Ishida's specialistische afdeling Line Solutions, in samenwerking met Meyn Food Processing Technology B.V., de ontwikkeling en installatie ondersteunt van volledig geïntegreerde verwerkings- en verpakkingsoplossingen voor verse kip.

Verder heeft het bedrijf drie nieuwe servicemonteurs aangesteld ten behoeve van de after sales ondersteuning. Naast een uitgebreide installatieservice biedt Ishida ook een groot aantal verschillende onderhoudscontracten, zodat klanten hun apparatuur in optimale staat kunnen onderhouden en een efficiënte, betrouwbare werking en minimale ongeplande productiestops kunnen handhaven.

In de nieuwe demonstratieruimte op het hoofdkantoor van Ishida Europe BV in Best zullen klanten de laatste innovaties van Ishida aan het werk kunnen zien en individuele lijntesten met hun producten kunnen uitvoeren. Ishida zal hier ook trainingscursussen aanbieden. De nieuwe faciliteit wordt in april geopend met een aantal speciale bezoekdagen voor klanten. 'De markt van de Benelux is voor ons heel belangrijk, en daarom investeren we aanhoudend in onze medewerkers, diensten en faciliteiten zodat we klanten de beste ervaring kunnen bieden,' aldus Theo de Koning, algemeen verkoopmanager bij Ishida Europe.


In België blijft Ishida ondersteunt door hun reeds lang bestaande agent BRN, dat een compleet gamma van verkoop- en ondersteunende diensten levert voor alle apparatuur van Ishida bij het ontwerpen van complete verpakkingslijn oplossingen.

Lees ook
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

Horecaslager Zwiers Food Group heeft de receptuur overgenomen van de productlijn Veggy Kitchen van &Samhoud. Dat betekent dat de bijbehorende vegetarische producten binnenkort onder de naam van Zwiers in de supermarkten liggen.

Jan Aaltzen: ‘Met vega valt een wereld te winnen’

Jan Aaltzen: ‘Met vega valt een wereld te winnen’

Steeds meer mensen eten bewust minder vlees. Voor die vegetariërs én flexitariërs biedt Van Geloven nu al een breed assortiment vegetarische producten, maar CEO Jan Aaltzen heeft grootse plannen voor de komende jaren. ‘Rond 2025 zijn we met vega onderweg naar de helft van onze omzet.’Welke trends zie je in de markt, op het gebied van vegetarisch eten?...