Ishida Europe groeit door

attachment-001_food-image-1460482

Ishida Europe heeft meerdere verkoop- en servicemedewerkers aangetrokken, en daarnaast ook in een nieuwe demonstratieruimte voor klanten geïnvesteerd.

Het bedrijf meldt dat het momenteel een sterke vraag ervaart naar hun voltallige productassortiment, dat naast multiheadwegers en controlewegers ook traysealers, x-ray inspectiesystemen, sealtesters en bagmakers voor snacks omvat. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar één enkele leverancier voor het ontwerpen en installeren van complete verpakkingslijnen. Om gerichte ondersteuning voor alle productreeksen te kunnen bieden heeft Ishida specifiek voor het aanbod van wegers en inspectiesystemen twee nieuwe managers aangesteld, respectievelijk Rob Bonsma en Joey Faes. Daarnaast heeft het bedrijf een aparte OEM-manager, Arno Wördemann, die verantwoordelijk is voor de coördinatie met externe machineleveranciers als onderdeel van Ishida's maatwerkdiensten op het gebied van verpakkingslijnen.


De projectmanagers van het bedrijf staan multinationale klanten tot dienst met het verstrekken van lokaalspecifieke ondersteuning in de Benelux-regio, terwijl Ishida's specialistische afdeling Line Solutions, in samenwerking met Meyn Food Processing Technology B.V., de ontwikkeling en installatie ondersteunt van volledig geïntegreerde verwerkings- en verpakkingsoplossingen voor verse kip.

Verder heeft het bedrijf drie nieuwe servicemonteurs aangesteld ten behoeve van de after sales ondersteuning. Naast een uitgebreide installatieservice biedt Ishida ook een groot aantal verschillende onderhoudscontracten, zodat klanten hun apparatuur in optimale staat kunnen onderhouden en een efficiënte, betrouwbare werking en minimale ongeplande productiestops kunnen handhaven.

In de nieuwe demonstratieruimte op het hoofdkantoor van Ishida Europe BV in Best zullen klanten de laatste innovaties van Ishida aan het werk kunnen zien en individuele lijntesten met hun producten kunnen uitvoeren. Ishida zal hier ook trainingscursussen aanbieden. De nieuwe faciliteit wordt in april geopend met een aantal speciale bezoekdagen voor klanten. 'De markt van de Benelux is voor ons heel belangrijk, en daarom investeren we aanhoudend in onze medewerkers, diensten en faciliteiten zodat we klanten de beste ervaring kunnen bieden,' aldus Theo de Koning, algemeen verkoopmanager bij Ishida Europe.


In België blijft Ishida ondersteunt door hun reeds lang bestaande agent BRN, dat een compleet gamma van verkoop- en ondersteunende diensten levert voor alle apparatuur van Ishida bij het ontwerpen van complete verpakkingslijn oplossingen.

Lees ook
Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakkerij By Boonstra en Keurslager Zijlstra brengen samen de Feanster snack, pulled pork op een broodje van bladerdeeg. Klanten zijn enthousiast over het product, vertellen de bakker en slager aan de Heerenveense courant.

Live training slicen & automatiseren met proefproductie

Live training slicen & automatiseren met proefproductie

In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.

Delmo: 'Goede machines zijn onontbeerlijk’

Delmo: 'Goede machines zijn onontbeerlijk’

De prijs-kwaliteitsverhouding en de service, dat waren voor Keurslager John Boere uit Haastrecht de belangrijkste redenen om voor Delmo te kiezen. Hij verving in de afgelopen jaren een groot deel van zijn oude machines, waaronder mengers, een cutter en een wolf van K+G Wetter. Een hele investering, maar Boere wil graag zijn tijd vooruit blijven.