Inschrijving vakwedstrijden NSM 2021 geopend

20 augustus 2021 Redactie Vlees
Foto: Noordelijke Slagers Manifestatie in 2017

Slagers kunnen zich nu inschrijven voor de vakwedstrijden/productkeuringen van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM). Deze vakwedstrijd vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2021 bij de firma Boonstra Verswaren te Peize.

Tijdens de wedstrijd keurt een deskundige jury, onder leiding staat van Ron Kinkelaar van het SVO, de ingezonden producten. De deelnemende slagers ontvangen een juryrapport en maken kans op de bekers die  uitgereikt worden in de verschillende rubrieken en provincies. Nieuw in de wedstrijd is de rubriek voor vegetarische en hybride producten.

"Kortom, een geweldige vakwedstrijd die een prima etalage kan zijn voor het vakmanschap van de slager", schrijft de organisatie in het persbericht. Vanwege de coronapandemie en de daarmee gepaard gaande maatregelen weet de organisatie nog niet hoe de prijsuitreiking eruit komt te zien. "Vast staat in elk geval dat er een vakwedstrijd gereorganiseerd gaat worden en dat alle prijswinnaars op de een of andere manier in het zonnetje gezet gaan worden."

Meer informatie over deze wedstrijden is te vinden op www.nsmvakwedstrijden.nl of  www.slagerswedstrijden.nl. Hier kunnen slagers zich ook inschrijven.

Altijd op de hoogte blijven?