Huisbeurzen Foodimpuls geannuleerd vanwege corona

De regionale beurzen die groothandel Foodimpuls heeft gepland op 9, 11, 18 en 31 maart worden geannuleerd in verband met het coronavirus. De recente ontwikkelingen rondom het virus hebben de directie doen besluiten de beurzen te annuleren.

Foodimpuls heeft de afweging gemaakt de vier beurzen bij Haarsma Foodimpuls & Booijman Foodimpuls niet door te laten gaan, omdat Nederland te maken heeft met het coronavirus. ‘Klanten, leveranciers en medewerkers van ons bedrijf willen we vanzelfsprekend zo goed mogelijk beschermen.’

Leveranciers uit Italië

Er komen normaliter klanten en medewerkers uit heel Nederland en leveranciers uit Nederland, België, Duitsland en Italië naar deze huisbeurzen. ‘Wij willen niet het risico nemen dat klanten, leveranciers of medewerkers het virus zouden kunnen oplopen en doorgeven, met alle gevolgen van dien’, laat de directie weten. ‘Er wordt sterk geadviseerd geen proeverijen te organiseren.’

De directie heeft zich laten leiden door adviezen van het RIVM en de KNS. ‘We rekenen op uw begrip voor dit besluit en hopen u in het najaar te mogen verwelkomen op een nieuwe ronde regionale beurzen.’

Wel beursaanbiedingen

In de 55-jarige historie van Foodimpuls is het niet eerder voorgekomen dat een beurs geannuleerd moest worden. Om klanten enigszins tegemoet te komen, heeft de groothandel besloten klanten wel gebruik te laten maken van beursaanbiedingen, maar dan online.

‘Hierover informeren we u in de loop van deze week zodat u toch kunt profiteren van het aangekondigde beursvoordeel en de noviteiten. De Impuls! van april zal volledig in het teken staan van alle nieuwe producten, concepten en interessante ideeën die we hadden willen promoten.’

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook

'Plantaardig vlees' op foodtech-event in Epicenter Amsterdam

Epicenter Amsterdam, the digital house of innovation, staat donderdag 24 januari in het teken van het foodtech-event 'Taste the future'. Hier krijgen bezoekers een voorproefje van de nieuwste technologieën om 'plantaardig vlees' te produceren, culinaire klassiekers in vegan style, krekelburgers en baanbrekende sprekers.Wat is de toekomst van voedsel? Hoe kan het duurzamer? In een open paneldiscussie delen Florentine Fockema Andreae van SHIFT Invest, de Franse topchef Alexis Gauthier van restaurant Gauthier Soho in Londen, en David Kat van Wasteless hun gedachten over duurzame manieren om voedsel...

Kennisevent Foodindustrie Experts

Foodindustrie Experts organiseert morgen haar eerste kennisevent in Mereveld - Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende event is exclusief voor ondernemers van foodproducerende bedrijven.Laat je dit jaar tijdens Foodindustrie Experts inspireren door Björn Kuipers; supermarktondernemer (in 2016 ‘Beste Jumbo van Nederland’) en FIFA voetbalscheidsrechter en door Gerrit Grievink; een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom. De partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken,...

Redactie jubilerend Vleesmagazine aanwezig op Slavakto 2018

Redactie jubilerend Vleesmagazine aanwezig op Slavakto 2018

De redactie van Vleesmagazine is vandaag en morgen aanwezig op de Slavakto 2018. Natuurlijk doen de redacteuren verslag van het driejaarlijkse evenement in de Jaarbeurs Utrecht en daarnaast zijn zij aanwezig tijdens de jubileumborrel ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het vakblad voor de totale slagers- en vleessector.Via de Facebookpagina...