Huisbeurzen Foodimpuls geannuleerd vanwege corona

huisbeurzen-geannuleerd

De regionale beurzen die groothandel Foodimpuls heeft gepland op 9, 11, 18 en 31 maart worden geannuleerd in verband met het coronavirus. De recente ontwikkelingen rondom het virus hebben de directie doen besluiten de beurzen te annuleren.

Foodimpuls heeft de afweging gemaakt de vier beurzen bij Haarsma Foodimpuls & Booijman Foodimpuls niet door te laten gaan, omdat Nederland te maken heeft met het coronavirus. ‘Klanten, leveranciers en medewerkers van ons bedrijf willen we vanzelfsprekend zo goed mogelijk beschermen.’

Leveranciers uit Italië

Er komen normaliter klanten en medewerkers uit heel Nederland en leveranciers uit Nederland, België, Duitsland en Italië naar deze huisbeurzen. ‘Wij willen niet het risico nemen dat klanten, leveranciers of medewerkers het virus zouden kunnen oplopen en doorgeven, met alle gevolgen van dien’, laat de directie weten. ‘Er wordt sterk geadviseerd geen proeverijen te organiseren.’

De directie heeft zich laten leiden door adviezen van het RIVM en de KNS. ‘We rekenen op uw begrip voor dit besluit en hopen u in het najaar te mogen verwelkomen op een nieuwe ronde regionale beurzen.’

Wel beursaanbiedingen

In de 55-jarige historie van Foodimpuls is het niet eerder voorgekomen dat een beurs geannuleerd moest worden. Om klanten enigszins tegemoet te komen, heeft de groothandel besloten klanten wel gebruik te laten maken van beursaanbiedingen, maar dan online.

‘Hierover informeren we u in de loop van deze week zodat u toch kunt profiteren van het aangekondigde beursvoordeel en de noviteiten. De Impuls! van april zal volledig in het teken staan van alle nieuwe producten, concepten en interessante ideeën die we hadden willen promoten.’

Lees ook
Dutch Food Week in nieuw jasje

Dutch Food Week in nieuw jasje

De Dutch Food Week is dit jaar uitgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig en gezond voedsel.Iedereen wordt iedere dag meerdere keren geconfronteerd met eten. Maar wat eten we nou eigenlijk precies? Hoe komt dit eten op het bord terecht?...

Vleeswaren op de barbecue en als bijgerecht

Vleeswaren op de barbecue en als bijgerecht

Vleeswaren worden op steeds meer manieren toegepast. Naast het vertrouwde vlees op de barbecue worden ook steeds meer vleeswaren op de roosters gelegd. Ook op het gebied van bijgerechten zie je vleeswaren vaak terugkomen. Onze eisen met betrekking tot genieten gaan omhoog. Duurzaamheid en gezondheid zijn over vijf jaar niet langer trends, maar routine....

‘Klant verrassen met extreme smaken op barbecue’

‘Klant verrassen met extreme smaken op barbecue’

Naast ‘groot vlees’ komt er steeds meer vraag naar vegetarische producten op de barbecue. Vers fruit en rauwkost(salades) zijn anno 2019 een absolute must voor de smaak én vitamines. Spiesen worden niet alleen met vlees gevuld, maar ook afgewisseld met kleurige groenten. En ook brood blijft populair. Bovendien willen klanten steeds vaker verrast worden...