HSF Logistics en N&K Spedition fuseren

10 januari 2017

HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en N&K Spedition te Esbjerg (Denemarken) zijn gefuseerd per 1 januari 2017. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.

Door de fusie ontstaat een logistieke dienstverlener met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland, Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Litouwen, Spanje en Marokko met ca. 1.500 medewerkers, 1.000 trekkende eenheden en 1.500 trailers. Europees gezien kunnen alle EU-landen van noord naar zuid en van oost naar west door de complementerende netwerken van beide bedrijven bediend worden. Door de toenemende internationale afzet van Europese levensmiddelenproducenten is het aanbieden van een Europees netwerk met verschillende vervoersmodaliteiten een verdere stap om steeds beter in te spelen op de wensen van de klanten.

Verdere groei

Door deze fusie wordt een fundament gelegd voor verdere groei en continuïteit van de huidige positie van beide bedrijven in de internationale logistieke foodsector en kan aan de klanten een nog breder gamma aan diensten aangeboden worden.

Altijd op de hoogte blijven?